TakiPeti Creative Commons License 2007.01.16 0 0 87

Elnézést azért nem fogok kérni,mert az elfogulatlanság is szól belőlem. :-) Egy tény mivel még nem lakom Pomázon teljesen, csak sokat járok ki, ezért lehetnek olyan dolgok amiket kevésbé látok annyira, mint ti. De elég sokat járok másfelé is a melóból kifolyólag, és szerintem egy lapon sem lehet említeni (pro is , kontra is) a városunkat jónéhány pestmegyei várossal.

 

Lehet, hogy unalmas, de Budakalászt tényleg az ipari parkja tartja el. Szerintem viszont megvan annak is a romantikája, ha nincs széthangározva, hipermarketezve egy város bevezető utjai. Igaz, ennek ára is van, amit már említettél. Itt jöhet bárki a polgálmesteri székbe, önköltségesen már nem fog sok utat építeni az önkormányzat. Muszáj lesz "beszállni". Viszont nem lesz ennél is nagyobb kocsi forgalom, füstölő kémény a horizonton stb.

 

Báár. Van egy olyan Uniós rendelkezés, hogy Magyarországon 2012-ig minden városnak 100%-ban csatornázotnak,és azfaltazotnak  kell lennie. Nem a faluknak városoknak. Nahh Érd wazze 2022-re sem lesz ebben a helyzetben....

 

Üdv.

 

Előzmény: Xanaduno1 (86)