t3v3d3s Creative Commons License 2007.01.24 0 0 223
Nem vagyok ám hűtőszerelő :) csak mezei hűtőhasználó, aki szintén elég sokáig keresgélt pár éve (mostanában úgy látom, több ilyen kaliberű hűtő létezik már).

Két okból: anyukámnak electroluxa van, és halkabb, mint az enyém (mondjuk az övé nem no frost, azok állítólag technikai okok - gondolom, a ventilátor - miatt hangosabbak). A másik, hogy többen mondták, nem mindegy, milyen a szervizháttér, konkrétan most csak a Boschról emlékszem, hogy panaszkodott itt vki: méregdrága hűtőhöz nincs alkatrész. És mivel az e-luxot itthon/a közelben gyártják (a tűzhelyem pl. made by Electrolux Romania, és az van ráírva, hogy importálja electrolux jászberény, ő is hű társam már annyi ideje, mint a hűtőm), valószínűleg tényleg jobb az alkatrészellátás - persze nem abból kell kiindulni, hogy el fog romlani, de te sem két évre szeretnéd megvenni, és ez is egy eshetőség.

A kiszemelt modell nekem amúgy szimpatikus, de az e-boltokban megadott alapadatokon kívül nem sok infót találtam róla a neten (az electrolux.hu-n sincs róla semmi). Mint írtam, én széles (70 cm) hűtőt szerettem volna, amiben elfér egymás mellett két ötliteres edény (ilyet ui. már használtunk albérletben, és nagyon bevált). A másik, hogy mi a zöldséges fiókban sajtgurigákat meg vajat és margarint tartunk, ezért alapból felülfagyasztósat kerestünk, mert ezek önmagukban is nagyon nehezek. De te ismered a saját szokásaitokat! Az biztos, hogy hűtőből sosem lehet elég nagyot venni, és ez szerencsére A kategóriás. Erre írnak valahol antibaci bevonatot?

http://www.electrolux.hu/node40.asp?benefit=2&prodid=26912

És feltétlenül nézd meg élőben is, hogy milyenre lehet állítgatni az ajtóbeosztását pl., elfér-e rajta egymás fölött a mustár meg a tejszín vagy amit ott szoktatok tartani. Illetve a fagyasztórész beosztását is (ha van benne jégkockagyár, kivehető-e, mennyire tűnnek teherbírónak meg praktikusnak a polcok).

Egyébként, ha a topik elejére kattintasz (az oldalszámoknál kettős nyíl jobbra), a topiknyitó végül electroluxot vett, és elégedett vele. Érdemes elolvasgatni az első huszonpár hozzászólást, hátha újabb vagy más szempontok is felmerülnek.
Előzmény: Jef13 (222)