Nannics Creative Commons License 2007.01.30 0 0 1187
Én spec. kerületi vagyok, így nem a zöldövezetből beszélek. Szerintem a szabálytalanul parkoló autókat egyszerűen el kell szállíttatni, mint az összes többi ország nagyvárosaiban. Rögtön lesz hely. Járdára állni tilos. Csak ameddig Te pl. belemész abba, hogy inkább fákat vágjanak ki, attól háááátha jobb lesz az autósok parkolási morálja (nem lesz jobb, mert ő egy erős autóban ül, amitől nagyobb a f@sza, Te meg csak egy hülye gyalogos vagy, gyenge, ráadásul nyilván nincs pénzed autóra, hiszen ha lenne, nem lennél gyalogos), addig a Te érvedet fogják felhasználni az ilyen esetekben.
Komoly szakmai munkák készültek már a témáról. Több parkoló tényleg egyenlő több autóval. És nem tudsz annyi engedményt adni az autósoknak, hogy elég legyen.

Színházasok pedig simán mehetnek taxival. Színházigazgató lennék,lehet, hogy a jegyet is úgy árulnám, hogy leszerződnék egy taxitársasággal, és lehetne jegyet venni + x 100 ftért taxiszolgáltatással együtt. És ráírnám a jegyre, hogy ezzel a helyben élők zavartalan ittélését támogatja egyben.
Előzmény: fairytale (1176)