railwayman03 Creative Commons License 2007.01.31 0 0 994
Üdv. Mindenkinek!

A következő levelet küldtem most el hőn szeretett MTT-nek.
Úgy szépen udvariasan, ahogy illik. :))


"Tisztelt MTT!

Egy napokban megjelent cikket szeretnék idézni:

"Lényegesen magasabb teljesítményű csomagokat vezet be a UPC – jelentette be a szolgáltató vezérigazgatója. Joe Zuravle hozzátette: „Ennek érdekében a UPC az elmúlt és az elkövetkező hónapok során az eddigi legnagyobb mértékű internethálózati fejlesztését és kapacitásbővítését valósítja meg” – tette hozzá a vezérigazgató. Ezt alátámasztják a következő számok is: (le/feltöltés, egy éves hűségnyilatkozatra vonatkozó bruttó ár)
- Minimum csomag: 1280/256, 5500,-Ft
- Medium csomag: 5120/768, 7900,-Ft
- Extreme csomag: 10240/1024, 9900,-Ft
- Professional csomag: 20480/1024, 16.900,-Ft

A tavasz első napjától kezdődően a korábbi Chello light, standard, classic és plus elnevezésű csomagok megszűnnek, az új felhasználók már csak az új csomagokra fizethetnek elő. A megújult választék valamennyi csomagjában a UPC immár eltörli az eddigi adatforgalmi szabályokat. A UPC immár több mint 200 ezer jelenlegi előfizetőjének és az internet-hozzáférést februárban megrendelőknek a szolgáltatását egyaránt változatlan havidíj mellett automatikusan az eddigi árkategóriájuknak megfelelő, ám akár több mint tripla letöltési és dupla feltöltési sebességet biztosító új csomagokra állítják át. A már megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat."

Eddig az idézet szöveg. A T-Com után a UPC is lényegesen növeli a sávszélességet.
Szeretnék érdeklődni, hogy Önök terveznek-e mostanában ilyen kedvezményeket, ugyanis ez már számunkra elég elgondolkodtató.
Azért mondom így hogy számunkra, mert már többen vagyunk együtt itt kollégák, rokonok és barátok akik tervezzük, hogy inkább felmondanánk az
egy ill. két éves hűségnyilatkozatunkat Önöknél és ezeket a kedvezőbb díjcsomagokat vennénk igénybe. Én személy szerint eddig meg voltam
elégedve az Önök szolgáltatásával, viszont ezek az árak és a hozzájuk tartozó letöltési sebességek nagyon kecsegtetőek.

Várjuk ezzel kapcsolatban mielőbbi válaszukat, javaslatukat.

Köszönettel és tisztelettel:

Nyeste Szilárd"


Hát ennyi a levél tartalma és kíváncsi vagyok a válaszra.

Ha lehet, Ti is bombázzátok őket hasonló tartalmú e-mailekkel, telefonokkal, esetleg
személyesen is. Muszály felébresztenünk őket, mert piszok mélyen alszanak!!!


Üdv.: railwayman