Helleluja Creative Commons License 2007.02.07 0 0 274

népeis - népies?

 kb. egy olyan szinten vagyok hellesirásba, mint egy átlag népi magyar, csak én valóban ufósis meg repcsésis vagyok, ugyanakkor, mindenkit elfogadok annak, aki vagy ami, s mi magyarok vagyunk az igazi amik, mik? Na, népek - népe, napnépe?

 Mindegy hogy most az idegen urainkat tiszteljük, vagy a mi idegen urainkat, mert ugyanaz, siccku - jedna? Mondjuk az hogy szeretem magamat, meg minden embert, most jön, én csak egy szimpla magyar pala - matyós ember vagyok, s szeretem ezeket a matyós dolgokat, ami nem csicsás se picsás, hanem fodros meg fordulatos, s ugyanakkor, a  megülő ellenségemet is, szeretem mint ember, s nem kivánom erőszakosan hogy véleményét, ami mindenkinek saját maga kell hogy állandóan formáljon megváltoztassa, mert csak ő tudja?

 S ha valamit megakarunk tudni, akkor a népünkbe kell visszahunni, s bizon én minden alkalommal, mikor fel fel szállok, édes magyarországom a popsimra esek, jó hogy porcogós a farkam vége, igy csak megduzzadhat, ha nem elég nagy a hátsóm?

 Na, ténleg, milyen hülyének - kreténnek kell legyen, hogy HUNGARY AZ NEM HUN, MEG NÉHA NEM AGYAR?

 Mellesleg, Jézus is hun, hun magyar, mert jobb neked egy malomkövet kötni a nyakadba, mint barázdálkodni, ami együttható: meg lett nektek mondva: ne ölj?

 Ha van biblia népe, na azért megy a cirkusz, mert annak kell legyen saját nyelvezete, arámi, ami magyar, s itt nincs mellé mese, s messe messe messese, mise, tise móka, hórremhukk?

 ave Hungar Ica, mindent vicca?

 sziriuszi? tutti, sziriuszi, meg puszi?

Előzmény: Helleluja (273)