Wickey Creative Commons License 2007.02.09 0 0 105

A-nak van igaza, és ha ezt rá bírja erőltetni B-re akkor ennek szellemében kell a betétlapot kitölteni. Vesd össze: táblát benövi a bozót, vagy eltakarja egy fa, esetleg eléállt a teherautó. Attól az még ottvan, és hatályos.

 

Ha viszont B genyózik, és rendőrt hív, akkor jön az az eset, hogy jól megszopják mindketten, ugyanis a rendőr A-nak fog igazat adni, de ez csak a magánvéleménye lesz, és jól megb@ssza mindkettőt, mert nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezettek (relatív gyorshajtás), így egyik csávónak sem fog fizetni a biztosító (legalábbis nem rendesen, és csak hónapok múlva), és mindketten kapnak pár feketepontot, meg pártízezer forintos büntit. Utálnak helyszínelni a jardok, pláne a kurva hidegben, ezért nem is szokták bonyolítani a dolgot, megbüntetnek mindenkit, legközelebb majd háromszor is meggondolják hogy rendőrt hívnak-e.

 

Legrosszabb esetben, ha személyi sérülés is van, akkor pár hónapra a jogsi is pihenhet, plusz felfüggesztett börtönbünti a sérülés súlyosságától függően.

Előzmény: Tom_AELQ (103)