hamurappi1 Creative Commons License 2007.02.13 0 0 12553

Szia,

Idefigyelek.

1. Céloztam valamire, de úgy látszik ez félreérthetőre sikerült ... , ha ezzel megbántottam volna valakit nagyon sajnálom, nem ez volt a célom!Bocsánat.

2. Ha kicsit olvasnád a fórumot is néha, akkor talán láthatnád ... nem vagyok egy kötekedő emberke, és nem kötök ok nélkül bele másokba!

3. Amire céloztam, igenis megvalósult, 2 vonat teljesen belülről ki lett dekorálva ... festőművészek által , egy pedig kivűlről is megszenvedte. 2007.01.11-2007.01.12

Ha gondolod pályaszámokat is irhatok, ha lennél olyan kedvesen utánajárni ... és nem csak felelőtlenül vagdalkozni ...

(Érdekes ,hogy a legtöbb rongálás mindig hétvégén történik este sötétedés után, de sorolhatnám ide a péntek estét ,szombat reggelt mindegy, szintén festőművészek alkottak)

4. A konkrét témához hozzászólva, sajnos sokan jönnének velem egyetemben teveszart gyűjteni... de mielőtt félreértenéd ezt is kifejtem bővebben mire gondolok.

Az én véleményem személy szerint, meg kell adni mindenkinek az esélyt a bizonyitásra.Bár reménykedem, hogy neki is sikerül bizonyitani, és sikeres járművezető lesz.Kivánom ezt neki szívből!

De, ha tetszik ha nem, kissé tartunk tőle, és lehet ,hogy nekem kell kimondani ,hogy meztelen a király, de ezzel sokan így vannak még ....

De már a pozitiv csalódások megvannak számomra is ... és ha így megy neki akkor remélem jó sikeres járművezető válik belőle is ... úgy mint belőled, vagy akárki másból.

Rőviden velősen, tömören.

 

Előzmény: Motvez (12533)