inside81 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 128

Írtam nekik, remélem megkapják.

Írjatok ti is hogy a HÉV állomásnál legyen tesco: (bár akkor meg a CBA-t kéne bezáratni)

 

 

 

Na ezt írtam, ehhez hasonlót írjatok ti is

 

 

Tisztelt Polgármester úr!

Úgy értesültem hogy hamarosan Tesco áruházat terveznek Pomázra (a Szelistye közepére)  Szerintem elhibázott döntés lenne hogy a sok bevásárlót átvezetjük a falun, ráadásul a hangulatos csendes kis utcák forgalamas főúttál válnak. Nyilván a csend és nyugalom miatt költözött ki sok ember ide, a fenének sem kellene a szomszédjában tesco.

Az áruháznak mondjuk örülök, de nem volna-e hasznosabb ha úgy épülne hogy rendezve lenne a buszállomás és HÉV állomás igen elhanyagolt térsége. (esetleg a HÉV állomás túloldalán a gyártelepnél lenne)
Így megoldódna egy központi helyen lévő busz/HÉV állomás, bevásárló-szolgáltató központ létesítése, továbbá rengeteg P+R garázs is létesülhetne, mely fontos szempont a jövőbe, hogy az emberek inkább tömegközlekedéssel közelítsék meg a városközpontot.

Ajánlom figyelmébe ÉRD várost (Érd-alsó állomás, STOP-SHOP bevásárlóközpontot)
Alul a buszvégállomás, illetve autóparkolók egy része,  középen a vasútállomás, felül egy nagy P+R parkoló kapott helyett. Mellette bevásárló és szórakoztató központ létesült így minden egy helyen van.

Sok Pomázinak/és környékinek/ könnyebb lenne ha hazafelé a HÉV ről leszállva ott tudná megvenni/intézni a dolgait majd a kocsiba bepakolva egyből hazamenne. Most úgy lesz hogy Hévről leszáll, átkocsikázik a Szelistye közepére, (zaj/szennyezést okozva).
Továbbá nem így kerül rendezésre a buszvégállomás és a HÉV állomás környéke, nem létesül több parkoló, miközben néha nincs is szabad hely a Pomázi P+R-ben, illetve ha ott volna a Tesco legalább valamennyire szem előtt lenne a kocsi, szóval őriznék. Ígymeg az rongálja meg aki akarja. Jó volna kicsit Pomáz "központi helyét" valamely módon fejleszteni, szépíteni, mert most elég mostoha körülmények között néz ki... 

Válaszát várom Tisztelettel.............