Lena_ Creative Commons License 2007.02.21 0 0 163
Sziasztok!

el kell mondanom, nekem a spinning, személyhez kötődő élmény. Sosem vonzott korábban önmagában, önmagáért.

Még csak néhány alkalom áll mögöttem, és mindig olyan társaságban keveredem, ahol mindenki jobb nálam..
- Mégsem keserít el.. sőt.. :-)
Ugyanis van, ami mindünket összeköt.. : A közös küzdelem, az akarás... - és az a valaki, akinek ezt az egészet én is köszönhetem..: őt Onody Viktóriána hívják.. :-)

Előbb ismertem meg a gondolatait, mint a spinning iránti kifogyhatatlan szeretetét... Elképesztőnek találtam később, milyen energiával, szeretettel beszél erről a mozgásról. Azt gondoltam, nekem ez sosem menne, hisz nem is vagyok szilfid alkat, sőt, különösebben nem rajongok a bringáért, - bár a mozgást szeretem.. De évek óta rendszeresen, otthon, egyedül tornáztam-tornázom, és azt gondoltam, sosem fogom igényelni újra, hogy edzésre, edzeni járjak.

Belátom, szuper dolgot hagytam ki!
Ez a lány.. döbbenet, milyen energiákat képvisel.. Egyáltalán nem zavar, hogy kezdő vagyok.. hogy olyanokkal is együtt tekerek, akik akár évek óta ennek élnek, sportolók. Mert ugyanúgy figyel rám is, rájuk is, miközben ő maga is ezerrel velünk küzd, teker.. Remek zenéket hoz, nem is tudsz másra figyelni, csak rá, a ritmusra, az izmaidra.. közben szinte észrevétlen tanít, mi miért van, én meg azon kapom magam, hogy a tropának hírdetett és betudott ízületeim és térdem nem ropog, nem lázadozik, viszont csöndes izomlázzal alakulnak az új izmaim.. Remek érzés... Ki könnyedébben, ki, mint én is, - vért ízzadva, de mellette mind győztesek vagyunk..
Új életem kezdődött általa.. ezúton is köszönöm Neki..
:-)