Robz Creative Commons License 2007.04.16 0 0 88
Üdv!

Amennyiben ecettel oltasz, a tejnek majdnem forrásponton kell lennie, amikor az ecetet beleöntöd folyamatos kevergetés mellett.
Utána pár percig még kevergetni kell, majd kb 30-40 perc múlva lehet kiszedni a tüllbe.
Ha nem állt csapódott ki benne semmi, lehet, hogy kevés volt az ecet! Literenként kb 1 nagy evőkanállal kell bele 20%-osból! (Ha gyengébb az ecet, arányosan több. Az almaecet csak 5-6% emlékeim szerint.)
Tehát kitartás, fog az menni! De csak normális házi tejjel!!!
Sok sikert a gyártáshoz!


Üdvözlettel:
Robz

Ha mindent jól csinálsz, valahogy így kell kinéznie a végterméknek:
http://gallery.site.hu/d/1845060-1/HPIM1939.JPG

vagy így:
http://gallery.site.hu/d/1845065-1/HPIM1945.JPG


Előzmény: hanimun (87)