No!Kia? Creative Commons License 2007.04.20 0 0 topiknyitó

A Reynolm Iparvállalat sokemeletes épületben működik, csodálatos kilátással és csodálatos környezettel. A pincében lévő I.T. részlegnél dolgozik Roy és Moss.

A két fickó igazi számítógépbuzi, csak a gép érdekli őket. Érzelemmentes, hűvös világuk egyik napról a másikra darabokra hullik, amikor egy új menedzsert vesznek fel melléjük. Jen fiatal nő, és annyit ért a számítógépekhez, mint tyúk az ábécéhez.A Reynolm Iparvállalat sokemeletes épületben működik, csodálatos kilátással és csodálatos környezettel. A pincében lévő I.T. részlegnél dolgozik Roy és Moss.

A két fickó igazi számítógépbuzi, csak a gép érdekli őket. Érzelemmentes, hűvös világuk egyik napról a másikra darabokra hullik, amikor egy új menedzsert vesznek fel melléjük. Jen fiatal nő, és annyit ért a számítógépekhez, mint tyúk az ábécéhez.

 

Csak véletlenül néztem bele az első részbe és rögtön beleszerettem. A fő indok, hogy iszonyat jó és magam is informatikaában utazom… magamon is röhöghettem közben.

 

Összehasonlítani nem nagyon tudom a sorozatot semmivel sem: magasan kiugrig minőségével a mezőnyből és témaválasztásában is eléggé egyedi. Stílusában ici-picit visszaköszön a Monty Python hangulata.

 

Ajánlom minenkinek, nézzétek meg, az HBO és az HBO2 adja!