BZoltan Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1057
A tandemezés is klubbozással meg tanfolyammal jár... csak jóval kevesebbel mint más oktatási forma. Mert a tandemugrás az ugyanúgy oktatás mint a bekötött képzés vagy a gyorsított szabadesős képzés csak éppen jóval egyszerűbb és rövidebb mint az utóbbi kettő, merthogy az oktató ott van az ugrás során a tanulóval és így a vészhelyzeteket nem a tanulónak kell megoldani :)

Amúgy a klubbozás kimondottan jó poén, nincs azzal semmi baj, érdekesebbnél érdekesebb halakkal lehet megismerkedni az ejtőernyős klubbokban :) van ott aztán mindenféle arc. A tanfolyamokat meg nem úgy kell elképzelni mint egy iskolai tanfolyamot... az osztálytermi üldögélős része az ejtőernyős tanfolyamnak csak nagyon kis részre... a tanfolyam túlynomórészt a felszereléssel való ismerkedés és a különféle vészhelyzetek megoldása és gyakorlása... kimondottan érdekes és izgalmas. Nehéznek pedig semmiképpen nem mondható :)

A tandem leginkább azoknak jó akik csak ki akarják próbálni a sportágat, vagy éppencsak egy őrült poénnak szánják a dolgot.. ha felmerül a godnolat, hogy hobbiszerűen ejtőernyőzzön valaki akkor érdemesebb egy klubbot megkeresni beiratkozni.

AN2 egyébként van bőséggel az országban... a legtöbb vidéki klubb Ancsából nyomja az üzemet.

z
Előzmény: gacsat (1056)