pennybaby Creative Commons License 2007.05.07 0 0 28
Sziasztok!
Józsinak Csepelről.Nem kell mentegetőznöd.Aki dolgozott pennyben,az jól tudja,hogy minden szó igaz amit leírtál.Vannak elit boltok,és vannak amelyikekre nagy ívben sz...nak.
1.Reggel 6-14.5 papiron.Az én esetemben pl.örültem,ha este 18 órakor el tudtam jönni.De ilyenkor azt mondtam,hogy szerencsém van.Az átlag az este 20 óra.Ha du.mentem,10 órakor már dolgoztam.Túlóra nincs,de ha szorul a hurok a "cég" felé,akkor van.Ha beírja a paciens,hogy meddig volt ott,miért tette,ha nincs beírva,miért nincs.
2.Átlag 1000nm területű egy üzlet,amiben néhány helyen KETTEN dolgoznak egy műszakban.Az b... üljön kasszába,vegye át az árut,fogadja a reklamációkat,rendeljen meg,ja de ott állnak a göngyölegnél,és megjött a következő kamion,ami annyi leosztott árut hozott,amit képtelenség elhelyezni a raktárban,hát még az üzletben.Az egyik adag még el sem fogyott,máris ott a következő.Hát ennyire kell menni a másik multi után?(lidl heti 2x akció,vasárnapi nyitvatartás)
3.És jön a "vezetőség".Annyi munkát ad amire 2 nap nem elég,nemhogy a napi 8 óra.Elmondja bánatát,a mondja az nem mindig igaz.Inkább kiabálja.Mert ugye állatok vagyunk.ÉLÜNK ,HALUNK A PENNYÉRT.Csak ha így folytatja,ő fog haldokolni.

Folyt.köv.