Helleluja Creative Commons License 2007.05.20 0 0 281

Kedves barátaim, testvéreim az Úrban, jó nekünk!
 Igazság keresése, de rögtön az igazság gyermekeinek keresése, s legalább egymáshoz legyünk, merjünk őszinték lenni, amikor parancsot kaptam, hogy szeresselek, s szeretni szeretnélek, de s pénzem, se kincsem, a lelkemnél ( magyar?) a szivemnél más egyebem nincsen, elfogadod, amit adok? Csak magamat tudom adni, nos ki az aki többet? Főleg ma, mielőtt válaszoltál volna, már az egeket járom, mert azt hogy MAGAM -AJTAJA VAGYOK A MAGAM VILÁGÁBA, ha van világosság bennem!!! ha nincs, nincs semmi?
 Kérdem tőlletek, mit lát az, aki a halált látja? Szerintem ugy csinál, mintha felmászna a várfala legmagasabb fokára, s befogja a szemét, s leugrik a mélybe, de előbb, mit akart látni, vagy egyáltalán akart -e az illető látni? Persze teljesen más, Dugovics Titus esete Tóth Marival, vagy hogy vót, de mondjuk, a SZELLEMET, legyen sötét, akkor megölöm magamat, de előbb mindenkit,  vagy világos, megölni nem olyan könnyü aki élni akarna, világos?
 Aztán, ahogy mondom, s kedves G.L. topiknyitónk is akarná mondani, ha téged látlak hogy boldog vagy, vagy csak annyi, kellj fell s járj, vagy monst Petrovicsunk magyarul: tallpra magyar, irány a mennyek országa, ami bennünk, mert mi benne? Bijja, az ég minden iránya, lakossága az enyém!? csak az enyém?
 Mellesleg, ezzel, igen igen keresni kell egymást, s hogy hogy történik az a Pártos - Birodalom: majdha a szellem - napvilága ragyog minden ház ablakán, amikor mindenki nem ölni, kárt tenni másokban - környezet magába, hanem éltetni akarna, mert akkor én is élek!?
 Legyen világosság!!!

 u.i. olvassatok mindenütt, persze csak itt vagyok főleg kedves sLeuth testvérem tópikjaiba, s én azt mondom, ha akarjátok mondatni velem, ami az egy lelkünk akar mondanidanidanidani... s nem kell. kelljen, mondani?

Előzmény: bolsh (280)