jaccso Creative Commons License 2007.07.23 0 0 278
Hello!

Na végre megérkezett a hűtőnk. Még anno az AEG Santo 75348at rendeltük de mire hozzánk érkezett 75358 KG3 lett belőle nagy örömömre - ugyan abban az árban.
Ez 2007es modell, picit többet tud mint a 348. Info itt van róla:

http://new.markabolt.hu/files/29/4/aeg-electrolux_hutok_es_fagyasztok_katalogus_2007.pdf

+ban van benne frissen tartó rekesz, ami egyébként kompletten kivehető ha nincs szükség rá. Nem írják sehol hogy ez uaz lenne mint a 0fokos zóna.. A használatiban annyi van, hogy itt tárold a hús hal felvágott stb.-ket. Talán ez a leggyengébb pontja a hűtőnek, mert a fiók nem görgős és kissé nehézkesen húzható ki. Nem úgy mint az alsó (görgős) fiók, ami hihetetlen nagy, simán elnyel egy rakás savanyúság/befőtt / több kilo zöldség-gyümölcs kombinációt :) A frissen tartó rekesz mögött van egy sor halogén szerű lámpa ami jól bevilágítja a fiókok tartalmát.
A jégkocka tartó rész úgy van megoldva ha valaki nem nézett még boltban ilyet, hogy az egyik fiók tetején van egy tálca amire a jégkockatartót rakhatod. Ennek csak annyi a hátránya, ha épp még víz van benne, és a leghátsó vmit akarod kiszedni nehézkes lesz... Persze ez legyen a legnagyobb gond :D

Működés:
De. 10kor kapcsoltam be, fagyasztó és hűtő is 29 fokos volt. A fagyasztó kb. este 6ra érte el a -18at, úgy hogy pakolva is lett bele. A hűtő résznek több idő kellett, az kb. esete 10 körül érte el a 7-8 fokot. Hangja kicsit hangosabb mint elődjéé, (sokéves lehel/bosch) de azért nem zavaró.

Összegezve azt tudom mondani /1 nap után/ amit a hűtő szlogenje is: Perfekt im Form und Funktion :)

Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok.

Üdv.: Jaccso