tisgra Creative Commons License 2007.08.02 0 0 300
Szép jó estét!

Helyzetjelenteni jöttem: holnap hozzák az új hűtőt :-)

Választásunknál kb. ugyanazok voltak a szempontok, mint amit mások is említettek.

Az AEG-től indultunk és pár napot azzal töltöttem a neten, hogy próbáltam vmi hasonló tudásút más márkában is találni.
Samsung és LG helyből kilőve, majd pár év múlva, ha már lehet látni, hogy ők is tudnak hűtőt is gyártani.
Ariston-Indesit vonal szintén ugrott, mert hát ugyan csilli-villi, de műszakilag vhogy nincsenek a helyzet magaslatán (mosógépünk Ariston, szívtunk is vele, asszem most 4 vagy 5 éves, a motor megadta magát, vehettünk bele újat 30 ropiért......... ggrrrrrrrrrrrr!!!).
No jó, akkor jöttek a Siemens-Bosch gépek, és bár elvben német márka meg minden, több rossz tapasztalatot is olvasva nem igen bízunk bennük. Azért a katalógusokban találtam bíztató példányokat, de élőben nagy csalódás volt mind. Semmi stílus, semmi szín, unalmas..
Liebherr-Miele sajna megfizethetetlen, példa: 1 millió az egyik Miele... Liebherrnél is alig van mindenttudó 200 ezer alatt, többet meg nem adunk érte, mégiscsak egy hűtő..
Maradt az eredeti csapásirány, AEG-Electrolux-Zanussi. Utóbbiból nem is láttunk rendeset, az Electrolux már bíztatóbb kínálattal rendelkezik, de árban sacperkábé ott járt, mint az AEG, így hát az utóbbira voksoltunk.

Az ajtón digitális kijelzős, 0 fokos zónás, legdrágább..echte svédországi, a többit tényleg itt gyártják Jászberényben, ugye ez nem negatívum??

Igencsak remélem, hogy tényleg kitart vagy 20 évig:-)

Jaccso kollegához hasonlóan belefutottunk a készlethiányba, S75388KG-ból csak a kiállított darabot bírta felmutatni a márkabolt (Fehérvári bemutatószalon), így a S75398KG típus érkezik holnap. Egy tizessel ugyan drágább, mint az eredetileg kiválasztott, viszont total no frost! Az ingyenes házhozszállítást viszont elbuktuk, mert ahhoz a neten keresztül kellett volna megrendelni. Pech.

Holnap estére már itt fog ciripelni a lakásban és újra lehet tejterméket venni-enni, kétnapra főzni, fagyit csinálni :-D Éljen-Éljen!

Majd jövök még élménybeszámolni is, ha itthon lesz a Drágaság ;-)

tisgra