the soft cushions Creative Commons License 2007.08.13 0 0 167
1. "Mivel mig az orvosi beavatkozások okát/módját/ lehetőségeit dokumentálni elhet, a természegyógyászatnál (így az emlitett akupunktura/presszura esetében is) ez még a tudomány számára sem könnyű dolog."

de azt azert lehet dokumentalni, h hany szazalekuk gyogyul meg ilyen modszerekkel, nem? ugy mellesleg, vago szerinted azokat tamadja, akik magas gyogyulasi aranyt ernek el "alternativ" modszerekkel, v azokat, akik azt allitjak, h meg fog gyogyulni a beteg, mikozben max a placebonal jelentkezo aranyban sikeresek? tippelnek egyet vadul: szerintem halvany fingod sincs rola, h mirol szol a vago rovata, egyszeruen utalod, mert "liberalis", es neked a liberalisokat utalnod kell, barmit csinaljanak.

2. nem allitottam az ellenkezojet.

3. ja, mert ugye az "alternativ tudomany" ellenben tokeletesen meggyozo magyarazatot ad ra, amit vago, meg a "hivatalos tudomany" jol elnyomnak a mediaterror segisegevel? aha, aha. szerintem vedd be a homeopatias bogyodat, es igyal ra egy kis gyogyteat.

4. ahhahha, a laikus erdeklodok! azokra gondolsz, akik itt mediaterroroznak, meg libsiznek ossze-vissza. hat valoban, erdemes volt.
Előzmény: Törölt nick (127)