the soft cushions Creative Commons License 2007.08.13 0 0 176
1. namegegyszer, mert ugylatszik nehany mondat elkerulte a figyelmedet:

"ugyanigy, einstein relativitaselmeletenek is csak nehany ev kellett, h elfogadjak. monnyuk ehhez ugye kellett az is, h o pl le merje irni azt, h "ekkor es ekkor lesz egy napfogyatkozas, amikor ennek es ennek a csillagnak a helyet meg lehet figyelni, es azt mashol fogjuk latni, mint kene, megpedig pontosan ott, ahol az elmeletem szerint latszania kell. ha megse igy lesz, akkor az elmeletem nem er egy hajitofat sem".

na, ehhez kepest a vago altal sarlatannak nevezettek mikor tettek barmifele hasonlo kijelentest? mikor engedtek, h ellenorizzek az allitasaikat? segitek: soha, semmikor."

persze lehet, h ezt nevezted agyfosasnak. hmm, hat, jo neked. ilyen vitakulturaval konnyu nyerni, v legalabbis elhitetni magaddal, h nyertel. elore szolok, kb delben elutazom velencebe, ugyhogy ha akarsz vmi frappans vegszot, amire aztan azt hiheted, h nem tudtam ra valaszolni, akkor idozitsd azutanra. isten ments, h megzavarjam az illuzioidat.

2. mig ellenben te annyira ertesz az "alternativ tudomanyhoz", h nyugodtan vedheted.

3. ismered azt a mondast, h nem kell ahhoz tyuknak lenni, h megallapitsuk egy tojasrol, h az zap? ha csak annyi tud vki, h hogy mukodik a tudomanyos modszer, mar meg tudja allapitani, ha vmi nem tudomany. ennyi az egesz.
Előzmény: Törölt nick (162)