truthw Creative Commons License 2007.08.23 0 0 335
Sziasztok, szevasz Mafikam!

Kedden kihoztak nekem a ENB32000W-t. 175 cm magas.

Ez no frostos, ennek megfeleloen A osztalyu. De kiszamoltam: ez evi 2800 Ft kulonbseget jelent papiron, szeretnem hinni, hogy nem ez fog gondot jelenteni.

Raadasul ez amugyis kiszamolhatatlan, mert nem jegesedik remelhetoleg, mint a non frost free, meg nem a szoba kozepen all, mint mikor ezeket az adatokat mertek...

Elektropontban ez pontosan 100e.

Elektroluxrol sok jot irtak a forumon.

En a zaj miatt tortem a fejem. Vegul megvettuk. Hallani, de nem zavaro. Csak tokeletes csendben tunik fel, hogy ott van. Amint megszolal valaki a ful tokeletlensege miatt nem lehet eszrevenni. Ez akkor kellemetlen, ha mellette alszol, de kulonben szerintem nem szempont.

Szezon: nyar. Nyar vegen mar arleszallitasok vannak.

Fagyo alul: ritkabban hasznalod, mint hutot, ezert jo, ha alul van. Nekunk eddig kolcson huto volt egy picike. Rohadtul elvezem, hogy nem kell hajolgatni...

Automata leolvasztas: minden hutoben van mar, de csak a huto reszre vonatkozik.
Melyhutoben nincsen ilyen. A technologia miatt (hatlapmelegites)

A fagyasztoban meg vagy manualis, vagy no frost. No frost ara: hangosabb, dragabb uzemeltetni, dragabb megvenni. Elonye: ritkan kell leolvasztani.

Amennyire tudom letezik no frost hutoben is ugy, hogy a hideg levegot nem csak a fagyasztoban keringetik, hanem fel a huto reszbe is. Tudtommal ez az Electrolux ENB 32000W nem ilyen, hanme hatlapmelegitos hutoju.

2 kompresszor: nekem nem javasoltak. Sokkal tobbe kerul, mint amennyit megsporolsz rajta. Mert igen ritkan kapcsolod ki hosszu idore az egyik reszt. A leolvasztasnal meg nincs nagy haszna, mert amennyi ido alatt leolvad es kitakaritod addig nem melegszik fel a masik resz sem annyira. Nekem ezt mondtak.

Haho:
Peter
Előzmény: mafikám (327)