_KAMI_ Creative Commons License 2007.08.26 0 0 463
Arra gondoltam, hogy az elkövetkező néhány hétben jó lenne, ha OpenOffice.org-ot használó néptömegek küldenének nekem javított, lefordított vagy újonnan készített sablonokat. Például számos sablont minőségét lehet javítani: jobb helyesírás, elrendezés és használatóság. Rengeteg olyan sablon van, amelynek cím, tárgy, kulcsszó, megjegyzés mezője nincsen rendesen kitöltve. A már meglévő - más nyelven elérhető - sablonok lefordításával is növelhető a kiterjesztés csomagok értéke. Örömmel fogadok lefordított és új sablonokat is az eddig támogatott és a nem támogatott nyelveken. Ezek a sablonok beépülnek majd az újonnan készített kiterjesztésekbe, amely az OpenOffice.org 2.3-as verziójának megjelenése után lesz elérhető. (Az új verzióhoz igazított csomagok első változata már elérhető az ooop.sf.net oldalon)

Összefoglalva: könnyedén küldhetsz hozzájárulásokat bárminemű programozói tudás nélkül is. Segyts munkánkat, hogy még több sablon legyen elérhető az Openoffice.org irodai programcsomaghoz.

További lehetőség a hozzájárulásra - olyan sablonok felkutatása a táblázatokban:
http://ooop.svn.sourceforge.net/viewvc/ooo...cuments/license
amelyekhez nem rendelkezünk információkkal a szerzőről, licencelésről, majd az kiderített információk beillesztése a megfelelő táblázatba.

A sablonokat ide lehet küldeni:: kami_(a)openoffice(dot)org

Előre is köszönöm!

KAMI