tusi74 Creative Commons License 2007.09.01 0 0 211
Hát nem tudom.... Bár a Baumnál is jól elvégezték a munkát, de a "mellékörülmények", amik számomra ugyanolyan fontosak, a Renault Dél-Pestnél sokkal jobban vannak megszervezve.

Ami nálam a legfontosabb, hogy az autómat biztonságban tudjam. Ez a Renault Dél-Pestnél úgy van megoldva, hogy a megbeszélt időpontban beállok egy zárt parkolóba ahol a sorompó nem automatikus, hanem úgy nyitja fel a portás, keresek helyet, leállítom az autót, kiszedem a cuccaimat, és lejelentkezem, hogy itt az autó. Aztán teljesen nyugodt szívvel megyek a dolgomra, mert tudom, hogy az autóm jó helyen van.

Ezzel szemben a Baumnál egy külső parkolóban kell a kocsit letenni, bejelentkezni a munkafelvevőnél, aki majd beáll az udvarra. Az, hogy a "majd" mikor van, abban csak az a biztos, hogy éjszakára biztosan beviszik, de "általában" a leadás után nemsoká. De, mint ahogy a központi Baumnál felvilágosítottak, ha a belső parkolóban nincs elég hely, akkor napközben is kiállnak vele az utcai parkolóba.

Namármost, az, hogy ki hová áll a saját autójával, az mindenkinek a maga dolga. Az, hogy én pénzt áldozok arra, hogy a kocsit őrzött parkolóban tegyem le mindig, az is az én problémám. De, hogy az én kocsimmal más olyan helyre álljon, ahová én magam nem állnék, azt azért kikérem magamnak...

Úgyhogy mivel a munka le volt előlegezve, ezért megcsináltattam velük, a munka jól el is lett végezve, de innentől inkább kivárom a Renault Dél-Pest távolabbi időpontját, és kifizetem azt a pár ezer forint többletet, amennyivel drágábbak, mert nekem ér annyit, hogy míg napközben dolgozom, és a kocsim náluk van, tudom, hogy zárt őrzött területen van.