RamPeti Creative Commons License 2007.09.06 0 0 212
Óh Te kis "feledékeny" Tusi74 ! Miért felejtetted elmondani, hogy a Baumgartner központi telephelyének parkolója biztonsági őrrel őrzött parkoló? Aki ugye egész nap 3 méterre áll a kocsiktól! Le sem ülhet mert meg van tiltva a szerencsétlennek! Nagyon magad felé hajlik a kezed a meséd során. Kikéred magadnak, hogy máshova álljanak? Ki se próbálják pl. a kocsidat, javítás után, átadás előtt? Esetleg ne egyeztessék veled a próba út hosszát és útvonalát? Meg, hogy hogyan, milyen tempóban próbálják ki a kocsidat? Lehet, hogy túl gyorsan mennek vele, vagy olyan úton ahol te sosem mennél. Ezt is kérd ki magadnak, aztán oda jutsz, hogy nem lesz ember aki foglalkozzon a kocsiddal mert annyira nem értessz hozzá, hogy az már fájdalmas. Szerinted pl. egy próba út során az a szemét szerelő indokolatlanul "rángatja" meg a kocsidat, mi? Pedig csomó hiba van ami csak szélsőséges körülmények során jön ki, arról nem is beszélve, hogy inkább ekkor jöjjön ki mint akkor amikor Olaszba vagy vele, meg a családoddal, nem? Sorolhatnám.....pffffff. Amúgy ne hidd, hogy védem őket csak a hozzászólásod annyir szerencsétlen, hogy már nem álltam meg, hogy írjak valamit.

Sajnos van itt egy pár pórul járt ember aki azt hiszi, hogy az RB az ennyivel vagy annyival roszabb mint a többi nagy márkaszervíz de ez nem így van. Először is ne tessék összehasonlítani sem egy kis magánszervízzel ahol néven szólítanak, ismernek, és fele annyiba kerül minden mert fele akkora költséggel dolgoznak, utángyártott (az esetek 70%-ban rövidebb élettartalmú) alkatrészekkel, hazudott munkabérekkel (minimálbér, kevesebb járulék befizetés, ugyan úgy lopnak csak nem közvetlenül az ügyféltől, hanem megkerülve az államon kerszetül) stb. Nincs velük semmi baj, csak az azért annyi, ez meg ezért ennyi- sem egy német szervízzel ahol 4* annyit keresnek reálértékben a szerelők mint itthon! Jobb a szakképzésük is. Ráadásul igen is ott is vannak problémák. Én 18 éve olvasom a mértékadó Auto Motor und Sport magazint, és az ottani Szervíz teszt is lehangoló igen gyakran.

Sajnos buta, vagy toljva emberek mindenhol dolgoznak, és amint az egészséges rendszer kiveti őket jönnek a helyükbe mások, legyen az Peugeot, Opel, vagy akármilyen szervíz. (hogy a Kárpát utcát már ne is említsem).

Amúgy 1990. óta vagyok új és használt autó kereskedő, megvan a saját cégem, és csak azt védem és támadom aki megérdemli csak kell egy kis hozzáértés is, nem kell véres szájjal fröcsögni mindenre amihez nem értek.

(UI ---> ASC, ha a vízpumpád elmegy, akkor ugye a vized melegszik, csak ez után fog bármi más is tönkre menni a motorban. Te, úgy jársz a kocsiddal, hogy nem nézel néha néha a vízhőfokra? Nem érzed, hogy gyengül a teljesítménye? Hát barátom, ha nem akkor ne máshoz rohangálj panasszal, ugyan is az erre hivatott műszer jelezte a számodra, hogy le kellene állítani a motort és megnézni mi a gond (tudod, azért van a műszerfalon a vízhőfok mérő)! Nem másokat okolni a fiyelmetlenségdért!
Előzmény: tusi74 (211)