Barátocska :) Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5575
ilyen alapon amellett is ervelhetnel, h ha vkinek a lakasmaffia olyan lakast adott el, amit nem allt jogaban, akkor nem veletlen, h erre vezetett az utja a kereses kozben. debizony, h veletlen.

Szerintem nem kéne összevetni nyilvánvaló fizikai károkozásokat a szellemi tanítások által okozott "károkkal", nem vonhatsz párhuzamokat. Ha valaki elmegy egy asztrológushoz, és a pénzéért valami olyat kap, amivel nem tud mit kezdeni, arról nem az asztrológus tehet.

szkeptikusoknak eppugy joguk van a tenyekkel alatamasztott velemenyuket elmondani, miszerint ez vagy az az ezoterikus allitas mero suletlenseg.

Ez természetesen így van. :) A "boszorkányoknak" pedig joguk van azt mondani, hogy a szkeptikusok csináljanak a tényeikből asztalterítőt :) Biztos szép és hasznos lesz. :)))))) Kár, hogy nem látszik tőle az asztal :))))

Egyébként az általad említett "jelenségek" közül pl. a telepátia létezését a saját tapasztalataim is alátámasztják. Én tehát nem hiszem, hanem tudom, hogy létezik, de ezt a tapasztalatomat soha nem fogom tudni átadni neked. Ezért mindaddig, amíg te nem tapasztaltál hasonlót, nem fogsz hinni nekem, és teljesen jogosan lesz ez így. Minden mással is így van, sajnos. :(
Előzmény: the soft cushions (5562)