the soft cushions Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5585
"Szerintem nem kéne összevetni nyilvánvaló fizikai károkozásokat a szellemi tanítások által okozott "károkkal", nem vonhatsz párhuzamokat."

mint mondtam, igen konkret penzugyi karokat birnak okozni azok, akik penzt fogadnak el olyasmiert, ami nem mukodik.

"Ha valaki elmegy egy asztrológushoz, és a pénzéért valami olyat kap, amivel nem tud mit kezdeni, arról nem az asztrológus tehet."

kenyelmes allaspont. mondok vmi altalanos marhasagot, ha tud vele mit kezdeni, hurra, mukodik az asztrologia, ha nem, akkor az o hibaja az egesz. kar, h errol a kuncsaftot nem igazan szoktak tajekoztatni.

egyebkent tudsz rola, h az emberek 90 szazaleka barmilyen tetszoleges asztrologiai jellemzest olvasva ugy erzi, h igen, ez illik ra? na, ennyit az onismeretrol.

"Egyébként az általad említett "jelenségek" közül pl. a telepátia létezését a saját tapasztalataim is alátámasztják. Én tehát nem hiszem, hanem tudom, hogy létezik, de ezt a tapasztalatomat soha nem fogom tudni átadni neked."

azt nem is varom, h a tapasztalatot atadd nekem, mert az mar telepatia volna :) de legalabb a tapasztalat szavakba foglalt megfogalmazasat azert hallhatnam?
Előzmény: Barátocska :) (5575)