Melles-leg-nő Creative Commons License 2007.09.12 0 0 395

Kedves Datafax!

 

S nem hajlandó belemenni a műtétbe?

Ezek a tünetek az életminőséget negatívan befolyásolják,és nem véletlen ajánlották a műtéti megoldást.

A dohányzás és az alkohol fogyasztás rontja az állapotot, ezért tilos!

A magas vérnyomás elleni gyógyszereket rendszeresen kell szedni.

Gondoskodni kell arról, hogy a betegnek rendszeresen legyen széklete, vizelete, ezek hiányában orvoshoz kell fordulni. Újonnan megjelenő nyelészavar vagy a tünetek romlása esetén is orvoshoz kell fordulni.

Ha véralvadásgátló kezelésben részesül a beteg, akkor vérzékennyé válhat, ezért ennek a gyógyszernek az adagját nagyon pontosan kell beállítani, rendszeresen ellenőrizni kell, és bármilyen egyéb gyógyszer szedése előtt vagy egyéb betegség (pl. hányás, hasmenés) fellépése esetén a kezelőorvos tanácsát kell kérni. Véres vizelet, fekete vagy véres széklet, véres hányás, egyéb vérzés vagy hasi fájdalom esetén sürgősen orvoshoz kell fordulni. A véralvadásgátló kezelés mellett bizonyos gyógyszerek alkalmazása veszélyes lehet. Ilyenek például a recept nélkül is kapható aszpirin származékok (acetilszalicilsav tartalmú lázcsillapítók). Gyógyszeres kezelés vagy orvosi beavatkozás előtt tájékoztatni kell az orvost, hogy véralvadásgátló kezelésben részesül. Az állapotot előre jelezhetik múló rosszullétek (ún. agyérgörcs vagy TIA). Ezek tünetei megegyeznek a stroke-éval, azonban néhány órán belül maradéktalanul megszűnnek. Ha ilyet észlel, azonnal orvoshoz kell fordulni a hatékony megelőzés érdekében.
Ezeket a tanácsokat nagyon fontos szemelőtt tartani!

Az aílternatív gyógyászatban a fokhagyma készítményeknek is jótékony hatást tulajdonítanak.

Ma már ismerjük a fokhagyma összetételét, és tudjuk, hogy hatóanyagai rendkívül hasznos segítséget nyújtanak az érrendszeri betegségek gyógyításában, illetve kialakulásuk megelőzésében is. A fokhagymakészítmények fogyasztásával ugyanis csökken a vérszérum koleszterinszintje, a vérrög kialakulásának veszélye, és ezáltal csökken az infarktus, az agyér elmeszesedés illetve az agyvérzés kifejlődésévek veszélye. A vérnyomáscsökkentő hatás is bizonyított.

Vannak különböző gyógynövényboltokban beszerezhető szerek is,mint pl:

» FitLine® Omega 3 + E vitamin
» FitLine® Q10 PLUS Emusol + E vitamin
Remélem nem veszik ezt reklámozásnak,mert teljesen távol áll tőlem.

Van 64000ft körüli áron Spa Detox méregtelenítő készülék,amit szintén hatásosnak mondanak ilyen esetekben.Én felesleges pénzkidobásnak tartanám.

A kínaiaknál első helyen szerepel a halálozási listán az agyvérzés,ők az akupunktúrára esküdnek.Ezt én sem tartom rossznak,csak jó szakember kell hozzá.Fontos,hogy akarjon meggyógyulni,és felfogja azt,hogy ez a betegség egy figyelmeztető jel,egy új lehetőség az életre!

Sok erőt a továbbiakhoz!

Előzmény: datafax (393)