Tamasssss Creative Commons License 2007.09.14 0 0 148

Én egy percig nem vitatom, hogy szükség van e rá. Igen szükség van. A kérdés az, hogy érdemes e megvenni. Egyszóval ha valaki megvette kérem írja meg, hogy megérte-e. A repülős könyvek álltalában mindig drágábbak részben a kis példányszám miatt, részben meg azért mert ugyis megveszik...de emlékeim szerint még egyik sem volt ennyi a hazai kiadások közül. A jeppesen könyvek lehet, hogy kerülnek ennyibe de minimum 2x ennyi minden van benne.

Én részemről ezzel a 60% nem értek egyet, mert Mo.-on is ugyan attól repül a repülő, ugyanazok a műszerek az időjárás is hasonló, az emberi tényezők stb stb. Az eljárásokban /legijogban lehetnek különbségek de ez azért nem 60%. Szerintem aki a jeppesent (private pilot manual) tudja  az már jóval többet tud mint amit az spl en kérdeznek.

 

Zizikém

Nekem volt szerencsém 5 év alatt elvégezni a BME-t és voltak még rajtam kivűl jó páran. Igaz 5 évig csak ezzel foglalkoztam, de mégsem éreztem pazarlásnak.  Sajnos sokan ott töltenek 8-10 évet amit nyilván elvesztegetett időnek éreznek teljesen jogosan.

Szép napot!

T.

 

 

Előzmény: SzGergely (146)