the soft cushions Creative Commons License 2007.09.14 0 0 5723
egyreszt koszi, h elszpoilerezted a filmet azoknak, akik esetleg nem lattak, pedig direkt odairtam, h miert nem irom ki a cimet. nagy vagy. :)

masreszt:
"Egy valamit azonban elfelejtesz: számára a képzelôdései valóságosak voltak, és ennek alapján élte az életét. Mindent a látomásainak rendelt alá, ezért az ô szempontjából a dolgok valóságosak voltak. Tökéletesen úgy élte meg az életét, mintha minden, amit lát: valóság lenne, és számára az is volt."

nahat, elfelejtettem! mindenki aszerint eli az eletet, amilyennek a vilagot latja! basszus! ugye ez vmi ezoterikus bolcsesseg, amire csak a beavatottak johetnek ra maguktol? merthogy erre en sose gondoltam volna am!

ugy latom, semmi ertelme ennek a beszelgetesnek. vannak emberek, akiket mintha beoltottak volna gyerekkorukban logika ellen. nemreg ket napig vitatkoztam egy forumon a homeopatiarol egy lannyal, aki biologus vegzettsegu, es egy gyogyszergyarban dolgozik. ha nem irtam le neki minimum tizszer, akkor egyszer sem, h nem allitom, h a homeopatia nem mukodHET, csak azt, h nincs ra bizonyitek, ellene viszont van egy par. o meg minden egyes valaszaban a szememre hanyta, h dehat miert vagyok olyan biztos benne, h a homeopatia nem mukodHET. a vegen ott tartottam, h hideg verrel agyon tudtam volna verni egy vascsovel. na, te erre a lanyra emlekeztetsz. ugyhogy mielott eroszakba fordulna a dolog, inkabb megkoszonom az eddigi figyelem tokeletes hianyat, es tovabbi jo szorakozast kivanok.
Előzmény: Barátocska :) (5658)