pynky Creative Commons License 2007.09.30 0 0 144
Hú, lányok, fura, hogy már itt látlak titeket:)
De bevallom, én is keresgetem Julinak az iskolákat... Nálam most Winkler Márta iskolája a befutó, de elég messze van tőlünk... Ez mindig nagy dilemma volt eddig: Waldorf legyen v. közel legyen:) Eddig mindig a közeli bölcsit és ovit (önkormost) választottuk, és nem csalódtunk. Végülis ebben az időszakban a játék a fontos, és a lányom szerencsére nagyon jól eljátszik a társaival, az óvónő szinte egész nap nem is látja :) (csak amikor az elalvós simiért jelentkezik nála:)))
Iskolában viszont tényleg az ő személyiségének megfelelőt kellene találni... Ő hihetetlen léptekkel halad a matek területén (biztos a matematikus apjától örökölte), mozgásos dolgokban is nagyon tehetséges. Ezért gondolom, hogy hagyományos iskolába nagy vétek lenne beadni... Ott jól lenyesegetnék a szárnyait, megpróbálnák lenyomni átlagosra, mert az könnyebb :) (bocs, hogy ezt irom, de sok iskolában jártam órát látogatni, és ez a tapasztalatom... a tehetséges gyerek "csak" felesleges plusz munka -- nem tanítói rosszindulatból, csak mert éppen nem jut rá idő/energia/törődés -- pont most gondolkodtam rajta, hogy mekkora élmény volt nekem, hogy a Waldorfban az osztálytanító reggel minden gyerekkel kezet fogott üdvözlésként, és beszéltek pár szót-- ez egy sima iskolában eszébe sem jut senkinek, pedig csak egy apróság... esetleg tanáriban kávézás helyett)

Jaj, bocs, mennyit irtam:)))
Szóval: én is megnézném a Kincskereső iskolát, mert nagyon érdekel... A férjem arrafelé dolgozik, tudná vinni... Nagyon vacillálok rajta. (Juli évvesztes, most még csak középsős, még van egy kicsi időnk:)

Örülük, hogy láttalak titeket, régi ismerős kezdőküzdő-kismamák/anyukák:))

pynky
Előzmény: illdii (131)