lebben Creative Commons License 2007.09.30 0 0 346
öveket becsatolni !

Anonymussujtóhír...



álmos nem mehetett be pannóniába !

Ruga (más nevein Rhuas, Rugila, Rua, ΄Ρούγας, ΄Ρωίλας) (kb. 365-kb. 434/35) 432-ben még hadvezérként egyesítette a hunokat. Nagyjából 425-től 435-ig volt uralkodó. 432-ben a római hadvezér Aetius hadvezér hozzá menekült; Ruga segítségével megszerezte a Nyugat-Római Birodalom irányítását. A segítségért cserébe átengedte a hunoknak Pannóniát és Valeriát. Halálának körülményei nem tisztázottak, találgatások szerint a trón várományosainak, unokaöccseinek - Bleda és Attila - is köze lehetett hozzá.
------------------------

Anonymus szerint Attila pannóniai bejövetele 451-ben történt. Ez a számok összeadásával a szimbolikus 1-et adja. Álmos Szkítiából 884-ben indul Pannóniába; ez 2-re redukálható. Árpád 903-ban kezdi meg a honfoglalást, ami 3-ra vezethető vissza; a 3-as szám pedig a Szentlélek jelképeként, annak kegyelmét, pártfogását sugározza a magyar föld megszerzésének művére.

------------------------------

Saly tarafından üretilmeye başlanan pick-up üstü karavanlar son derece ilgi görüyor.

...szálló-hálókocsi...lakókocsi !

selo vary....ZALAVÁR
ahol a várszolgák várják urukat,
ha leszáll az est...
naplementekor...sol le - szól a harang
---------------------

Rüya, uyku esnasında yaşanan görsel, işitsel vb. algısal tecrübeler.Spiritüalistler tarafından yapılan bir tanıma göre rüya, "insanın uyku halindeyken gerek bilinçaltından kaynaklanan, gerekse çeşitli kaynaklardan aldığı tesirlerin imajlara bürünmesiyle oluşan algıları"dır.
---------------
...vedd föl a rugdalózódat !

RUGA a hun ÁLMOS !
Előzmény: najahuha (343)