Törölt nick Creative Commons License 2007.10.04 0 0 5813
Pupákom-drágám (jólesik?), a NatGeo egy populáris csatorna, iszomyú sok szemét lemegy rajta. Kb. egy éve van nálunk, hát hatalmasat csalódtam benne. Azt hittem, jó lesz a gyerekeimnek a sok szuper ismeretterjesztő film, ehelyett színvonaltalan vackok mennek, teletűzve reklámblokkal. Ha Neked a NatGeo az etalon, hát akkor lelked rajta...

Szerinted ott volt a NatGeo az ásatáskor? Mert szerintem nem. A csapatnak semmiképpen sem a NatGeo volt a sajtókapcsolat, hanem a BBC! Ott jelentek meg az első híradások.

Áldokumentumfilm volt, megrendezték, ez tuti. Sokszor csinálják ezt, megjegyzem, de igazából nem feltétlenül baj, amíg nem ilyen hülyeségeket terjesztenek (már persze ha nem értettl valamit félre Te). Tudniillik az a legritkábban fordul elő, hogy ott van a sajtó, ezért gyakran megkérik az eredeti felfedezőt, hogy "játsszák le újra", és ők meg felveszik. Ezek a dolgok így működnek, tudnod kellene.

Egy régész kurva ideges lesz, ha élesben ott van a tévé, mert szétbarmolják a munkáját. Majd később megrendezi, eljátssza nekik újra. A régészek maguk persze készítenek fénykép és videó dokumentációt, de azok nagyon praktikus és nem tv-műsor minőségű anyagok.
Előzmény: emsworth (5811)