Makkoscipo Creative Commons License 2007.10.19 0 0 5856
Jónapot!

Kicsit leült a topic, ezért felvetnék egy másirányú témát. Ez kézzel foghatóbb, mint II. János Pál szelleme.

Leszokni a cigarettáról, modern módon....

A terápiára jelentkező magával hozza az utolsó elszívott cigarettacsikkjét, melyet a készülékbe helyezünk annak érdekében, hogy személyre szabott terápiát tudjunk adni.

A kezelés az elszívott cigaretta kátrány- és nikotintartalma pontos ismeretének felhasználásával történik.

A készülék a cigaretta alapján állítja elő azt a mágnesterápiás kezelőjelet, amellyel a sejtekhez kötődött nikotin információt - a saját cigarettájára jellemző specifikus rezgéseket - lehet a sejtekről "letörölni" biofizikai módszer segítségével.

Sejtszinten megszüntethető a nikotinfüggőség.

A kezelés 30 percig tartó, teljesen fájdalommentes, relaxáló beavatkozás. Utána a páciens kínzó "rágyújtási" ingere néhány órán belül megszűnik ill. csökken.

A kezelés során belgyógyászunktól megkapja azokat a szükséges egyéb ismereteket és tanácsokat, amelyek a páciens együttműködésével a dohányzás végleges abbahagyásához segítik.

Hányszor szükséges a kezelés?

Az esetek 75%-ában 1-2 alkalom elégséges, amelyek között 3 hetes szünet beiktatása szükséges.

Természetesen ez a módszer is elhatározást és ahhoz történő kitartást igényel, azaz a megszokott ösztönös mozdulatról, reggeli, kávé, ebéd utáni "rágyújtás"-ról való lemondást, hiszen a kezelés következtében nem a kínzó hiány, csak a megszokott mozdulat vágya él tovább.


Forrás: http://www.yamamoto.hu/dohanyzasleszoktatas

Aki ezt "műveli" oktathat a SOTE-n....

Hála istennek az OEP még nem szerződött velük...

Makkos Cipő