gagarin- Creative Commons License 2007.11.12 0 0 21
Üdv!

Ez derék összefoglaló volt, köszönöm!

"A szájtépés helyett javaslom, hogy nézz be hozzánk, s fogadd el, hogy az út folyamán honfitársak, barátok és egy nagy közös buli tagjai leszünk, és nem ellenségek, vagy ellenfelek...."

Félreértés ne essék, én egy percig sem gondoltam, hogy ellenségek vagy ellenfelek lennénk. Mi is egy nagy bulinak tekintjük az egészet, szerinted miért építünk be DJ pultot, mega hangfalakat, diszkógömböt és kutyaf***át? :) Ha buli, legyen valóban az! Akár a sivatag közepén is.

"A médiával egyáltalán nem foglalkozunk!" - hát, ti lehet, hogy nem, de a BKV igencsak azon van, hogy foglalkozzon. Amúgy miért szállt volna be? Bár lehet, hogy jobban tenné, ha nem nyomatná ennyire... Nem hiszem, hogy néhány csomag füzet az afrikai gyerekeknek ellensúlyozni tudja/fogja az itthoni ellenszenves hozzáállást... de ez legyen az ottani marketingesek baja :P

Tankcsapda kollégának igaza van. A projekteteket a nép 100%-ban "BKV csapat"-ként azonosítja - az Alfa Buszt egy-két helyen fű alatt megemlítik - , ami neked személy szerint lehet tökmindegy (végülis miért lenne belőle bármi bajod), a BKV viszont komoly média visszhangot ad az eseménynek. Felteszem ezt előre tudta mindenki.
A BKV pedig majd megint kap a fejére egy vödörrel, de ez nem hiszem, hogy nagyon elkeseríti őket, majd hozzá teszik a többihez. Végülis mi változik?
Hozzáteszem: én nem vagyok az a véresszájú BKV-ellenes, sőt,elégedetten használom a járataikat, mert újabban felfedeztem a tömegközlekedés varázsát, ami vagy 10 évig hiányzott az életemből :)

Nohát, akkor majd találkozzunk!
(Pont ma voltunk ott megnézni a vasunkat...)


g.
Előzmény: I-shift (20)