Törölt nick Creative Commons License 2007.12.03 0 0 99

Hát az alink valóban nem ment de feltettem A RedGet letöltés vezérlőt és hat szálon pár perc alatt lehúzta. Bár lehet , hogy a nélkül is ment volna csak jó pillanatban indítottam a letöltés. Ha nem megy próbáld meg más időszakban . Reggel délben vagy este.

 

Én már szétszedtem a kütyüt pont azért , hogy megtudjam nem valamelyik ismert gyártó panelja van-e benne. Féltem töle , mert más cuccokkal már jártam úgy , hogy csak hat kézzel lehetett visszatuszkolni a boxba. Ez egy kellemesen összerakott funkciónálisan azomosítható kis dobozkákat tartalmaz. Semmi infó vagy utalás az esetleges szülőre. Egy azonosítatlan funkciójú gombot találtam benne , de nem nyomkodtam meg. (Bár nagyon várok egy nálam vakmerőbb kiváncsiskodó eredményére ez ügyben. Ajánlani nem merném.)

  Az hogy milyen a GPS-e nem nagyon érdekel (ezért nem szedtem le az árnyékoló lemezt a modulról a chipset-ből megállapítható lenne), mert a pontosságával meg vagyok elégedve és az érzékenységével sincs baj. Van amikor a munkaasztalomról is lát vagy 5 holdat.

A kütyű összerakása rövidebb idő alatt ment mint a szétszedés. Korrekt.

 

  Az az igazság , hogy én is elkezdtem a WinCE vel fogalakozni de aztán rájöttem , hogy pont azt tudja amire használnám a többi csak erölködés lenne, ezért aztán letettem róla.  Szerintem a kesztűtartóban fogja végezni ahova való. Nem véletlen , hogy csak autós töltője van.

Előzmény: sza2 (96)