sza2 Creative Commons License 2007.12.04 0 0 108
Ma visszavittem a madarasoknak a kutyu, megkaptam a penzt. Vettem helyette egy BluePanther V350-et. Ugyan az az egesz! Hatarozott meggyozodesem, hogy valamelyik kinai ceg csinalja az alaplapot, eladja, azutan kulonbozo dobozba (burkolat ala) rakjak.

Olyannyira egyformak, hogy a felulet 100%-ban megegyezik. Az iGO ugyan ugy megy rajta. Azzal a kartyammal probaltam ki a BP-t amit az AN-bol kivettem. Sot! A preselt papirdobozban is ugyan az a kialakitas, meg kulso csomagolas is ugyan az, csak a felirat mas, de az egyseg fenykepe is ugyanaz a fenyes nyomas...

Az op renszer is azonos, mindossze a logo van kicserelve.

A hasznalatiban kulonbozik, a V350-ese joval bovebb es korrekt. Az elso ket oldal szorol szora megyezik a 318-as kartyajan adott .doc-kal:-)))

Nekem (szubjektiv) a BP kialakitasa igenyesebbnek tunik.

Felhivtam a forgalmazot, pontosan nem tudtak megmondani milyen proci van benne, azt mondtak, az erosebb, azt nem tudom melyik (S3C2440, SS2440, valami mas). Egyebkent tisztessegesen valaszoltak a kerdeseimre (Bar ezt ugye csak akkor teheted meg, ha mar vettel egyet, hiszen a szamunk a dobozban van:-)

Kozos bennuk az is, hogy csak forgalmazo van a gyarto kiletet homaly fedi (ha valaki tudja, irja meg pls!).

A GPS moduljaik esetleg kulonboznek. A Alpha allitolag 48 csatornas, de ezt en nem tudtam leellenorizni. Viszont a BP-vel magasabb jelszinteket mutat az iGO. Ez persze _NEM_ egy egzakt dolog, nem modom, hogy jobb is.

A piros aruhazat utalom. Nem mintha sokat szamitana manapsag 3000Ft (1GB) de az elveim... Hetfo felhivtam oket, hogy a kartya nem 1G-s. Vevoszolgalat: nem tudunk mit csinalni, beszeljek az osztallay. Osztaly: nem tudnak csinalni semmit, forduljak a vevoszolgalathoz. Vevosz: semmi, kertem elerest, aki tud segiteni, adtak: cs.martinuzzi@auchan.hu. Level. Azota sem valaszolt... Igy ma visszakaptak.

Ez ellen semmit sem lehet tenni? Videkrol felutazom Pestorszagba, ujsag: 1GB, elado: 1GB, otthon kiderul 256M. Jelzem. Valasz: nyomdahiba. Losz*rt. Ez atveres! 2x Bp. oda-vissza: 6000HUF... Tobbet soha.

Ennyi.
Előzmény: Törölt nick (107)