Biga Cubensis Creative Commons License 2007.12.12 0 0 435

szia!

 

nálam is járt beszédzavarral a három évvel ezelőtti rosszullétem. bár Melleslegnő a szakértő, de szerintem lehet nem ártana egy EEG vizsgálat.

ami fontos: ne ess pánikba és ne a betegséged legyen a központi gondolatod. nem azt mondom, hogy hanyagold el, de ne ezen járjon az agyad! próbálj gondolni továbbra is a jó dolgokra és pihenj sokat. a fejed jelzi, hogy pihenned kell.

ha a fejed is fáj, én kifejezetten javaslom, hogy kérj egy EEG-t! nem mintha ez azt jelentné, hogy rögtön meggyógyulsz, de talán kapsz jobb gyógyszert. fura egyébként, hogy nem küldtek el ilyenre, beszédzavar+fejfájás már gyanúsnak kéne lenni az orvosnak.

lassan fog elmúlni, de el fog, ezt tartsd szem előtt, ne ess kétségbe.

nekem is le kellett mondanom sok dologról, amit szerettem csinálni, de most lassabb, nyugodtabb életet élek, bár a gyógyszerem szedem, de nincs különösebb bajom.

és még valami: megerősítést vársz, hogy mitől lehetett, de ezt valahol te is tudod. ezek a dolgok nem történnek véletlenül, több minden okozta és ne hidd, hogy mostanában kezdődött, de most jutott a csúcspontra. fókuszálj a jó dolgokra, arra, hogy amúgy egészséges vagy, szerintem kérj EEG-t, beszélj neurológussal is és lazíts, pihenj sokat!

 

üdv

Biga

 

Előzmény: kiscsillag24 (430)