norsycat Creative Commons License 2008.02.11 0 0 2606

Kedves Topictársak!

Aki már volt a bemutatómon és tervezi, hogy valamit vásárol, annak javaslom, hogy még februárban tegye meg, mert márciusban 6-8%-os áremelés lesz.

Március 8-a utántól kapható az új, továbbfejlesztett légtisztító, a bevezetés hónapjában várhatóan 10% kedvezménnyel. Az árát még sajnos nem tudom. Bár a régivel is nagyon jók a tapasztalatok, ez még nagyobb teljesítményű lesz és nem csak a baktériumokat, hanem a vírusokat is kiszűri a levegőből. A régi már több tenyésztőnél üzemel és mindenhonnan nagyon jó véleményeket kaptam róla.

 

Aki még nem ismeri a termékeinket de kíváncsi (nemcsak a légtisztítóra), azt szeretettel várom február 17-én vasárnap 11 órakor a Tas Vezér u.20. III/3/A címen található Nikken Wellness Központban. A bemutató kb. 14h-ig fog tartani és számos olyan terméket fogtok látni, kipróbálni, amitől sokkal jobban, energikusabban érezhetitek magatokat a mindennapokban, ti is és a macskáitok is. Eddig még minden résztvevő jól érezte magát és hasznosnak ítélte, szerintem az ezentúl jövők sem fognak csalódni:-)))))))