Epikurosz Creative Commons License 2008.02.27 0 0 387
Istenem Zsurocska, te másról beszélsz. Most hagyd ezt az allergiát, ami nem is allergia, csak érzékenység (valszeg az epevezetékem által bezárt szög olyan, hogy hajlamos az elzáródásra), nem lovagolj ezen a szón, hogy allergia. Nem allergia. A kicsi, apró, kemény magokat nem szereti az emésztőrendszerem, emiatt pld. a szőlőmagokat is ki szoktam köpködni (persze, nem szerteszéjjel!). A gyc pot emiatt nekem volt feltalálva,persze ez sem így igaz, mert a gyümölcsprés volt nekem feltalálva, de mivel az nincs nekem, ezért most már akkor gyc. Világos? tudom, hogy nem. :-)

Na, szóval:
A kérdés az volt, hogy gyümölcs-centrifugával, nem préssel, nem kézinyomóval stb. LEHET-E AZ EPRET KIFACSARNI, VAGY AZ EGÉSZ FELRAGAD, MINT TRUTYMÓ A SZITÁRA?o

persze, próbáljam ki, de 400 Ft.-omba került ez a fél kiló eper, és nem akarom, hgy kárba vesszen. Mert ha nem lehet centrizni, akkor jól megmosom, és megeszem, mert ettem már, és azért elmegy, és a földieper különben sem olyan rizikós, mint az erdei eper - amelynek kisebbek és keményebbek a magvai - és megeszem, HA BELEHALOK IS!! :-)
Előzmény: ZsuR (385)