Bodzus!Ma megpróbáltam összerakni a mustáros-pácos receptedet, bár lehet hogy előbb kérdeznem kellett volna, de azért még van kérdésem. :)
Egyelőre egy tepsibe raktam ki, mert úgygondoltam hogy abban szépen megsülhetne a cucc fólia alatt, csak mi lesz így a puhulással? Mert te római tálat vagy jénait írtál...azért az hatékonyabb.
Szerinted megpróbáljam így, vagy idétlen időkig se puhul meg a zöldség?
Ráadásul receptnek megfelelően elég nagyra hagytam őket, olyan kétujjnyi vastag félujjnyi hosszúak a darabkák.
Ja és csirkemell van benne, a fél csirkeciciket 3 felé vágtam, nade az 20 perc alatt is átsül még ekkorán is.
Gyakran locsolgatni meg a fólia miatt nem nagyon tudom sütés közben. legalábbis kényelmetlen volna.
Egyre több érvet szedek össze "magam ellen"... :)
Szóval szerinted van rá remény hogy így is jó legyen, vagy kemény lesz és ki is szárad?