Yamini Creative Commons License 2008.03.09 0 0 10880
Bodzus!
Ma megpróbáltam összerakni a mustáros-pácos receptedet, bár lehet hogy előbb kérdeznem kellett volna, de azért még van kérdésem. :)

Egyelőre egy tepsibe raktam ki, mert úgygondoltam hogy abban szépen megsülhetne a cucc fólia alatt, csak mi lesz így a puhulással? Mert te római tálat vagy jénait írtál...azért az hatékonyabb.

Szerinted megpróbáljam így, vagy idétlen időkig se puhul meg a zöldség?

Ráadásul receptnek megfelelően elég nagyra hagytam őket, olyan kétujjnyi vastag félujjnyi hosszúak a darabkák.

Ja és csirkemell van benne, a fél csirkeciciket 3 felé vágtam, nade az 20 perc alatt is átsül még ekkorán is.

Gyakran locsolgatni meg a fólia miatt nem nagyon tudom sütés közben. legalábbis kényelmetlen volna.


Egyre több érvet szedek össze "magam ellen"... :)

Szóval szerinted van rá remény hogy így is jó legyen, vagy kemény lesz és ki is szárad?
Előzmény: Bodzus (10847)