Yamini Creative Commons License 2008.03.11 0 0 10903
Somanya, szívesen, de nem az enyém az 5let, azért Bodzusnak kell hálálkodnunk :)))

Bodzus, nincs még ilyen jólbevált recepted?:)


A padlizsánkrémemmel is "büszkélkedek" kicsit. Botrányos lett! :D
Majd megtekintem azt a fórumot amit H_G javasolt, feltéve hogy lesz kedvem újra padlizsánnal próbálkozni.
A probléma az volt hogy hozzáraktam a recept szerinti 2 gerezd fokhagymát, és olyan istentelenül csípett a végén, hogy gr. Ez már nem a "dejól csíp" kategória, hanem a lángokádós...nagyon-nagyon ritkán rontok el kaját úgy, hogy kidobásra kerüljön, de ezzel az lesz...

Amúgy rendre ezt rontom el a tzatzikival is. Amit kaptam receptet aszerint fél fej fokhagyma mehet bele. Aki adta a receptet nála ettem is salit, isteni. Pasi meg szakács...:) Szal leutánoztam szépen lépésről lépésre, és dög csípős lett, de a padlizsántól még mindig messze volt mondjuk. Legközelebb feleannyi fokhagymát tettem bele, akkoris csípet... Van valami titok?? Előtte áztassam citromlébe a fokhagymát?? Nem értem miért járok így. Aki a receptet adta, neki is panaszoltam hogy jártam, és ő sem értette miért csípett, neki sose szokott. Natessék.