Kisedit Creative Commons License 2008.03.20 0 0 10949

Áh, abszolút nem kifogást keresek. Hiszen pont hangosan gondolkodom, az előnyeit, hátrányait latolgatom. Nem "hit" alapján szeretnék fogyni, hanem ésszerű, nem káros diétát keresek, ami után továbbra is fent tudok tartani egy megváltoztatott, de betartható, egészséges étrendet.

A nem súlyfelesleggel küszködő emberek sem táplálkoznak általában egészségesen, nem azért nem híznak el, mert nem esznek sok csokit, nem isznak kólát,  tehát azért ez a megállapítás nem helytálló.

Te miért vagy ilyen ideges? Nem kell ez a kioktató hangnem. Hiszen még fogalmad sincs a másik ismereteiről. Egyébként 6 után nem eszem, ezzel kezdtem a diétát, bár olyankor is fáj a gyomrom.

Igen, olvastam egyébként sokmindent sokféle ételről, beleértve a csokit, banánt is :), de speciel tegnap pont banánt ettem reggel és jajde fájt a gyomrom, bár lehet, hogy éppen semmi köze nem volt hozzá.

Azért remélem én nem bántottalak meg, csak számomra felfoghatatlan, miért kell egyből a másiknak esni és három felkiáltójellel meg két kérdőjellel tűzdelt indulatos mondatokkal beszélgetni.

 

Előzmény: k2k (10946)