klsderm Creative Commons License 2008.03.24 0 0 1951
Kedves Pintohorse73!

Kezelés előtt kétségek közt és a kúra közben rengeteg információt akar az ember szerezni. Aki befejezte a lézeres kezelési sorozatot, vagy ahogy Ön írja „véglegesen gyógyulttá vált”, az a tapasztalatom szerint töröl, soha sem akar emlékezni arra, hogy nő létére a szakállával vagy bajszával kelljen foglalkozni nap, mint nap.

Egy női arcszőrtelenítéshez 4-12 kezelés szükséges. Az árak a teljes arcra 20.000-65.000 Ft-ig terjednek alkalmanként helytől függően. A kúra időtartama fél év és két év között változik.

Olyan kérdéseket (végleges-gyógyult, hány kezelés, mennyi ideig marad szőrtelen) feszeget, amelyről részletesen vitatkoztunk már a Fórumon. Ennek személyre szabottan való tisztázására kell a vizsgálat, a vizit.
Látható, hogy iszonyatos különbségek vannak nemcsak az árak, hanem a gépek, a tapasztalat, a kezelőszemélyzet, stb. között, úgyhogy ha ténylegesen tízezreket akar spórolni, és nem akarja, hogy a szőrzet pár hónap múlva visszanőjön, akkor olvassa végig a Fórumot. Kb. egy tucatnyian írtak már leinformálhatóan arról, hogy befejezték (vagy már nagyon jól állnak) a kúrájukat.

Kádárdr
Előzmény: pintohorse73 (1950)