Bodzus Creative Commons License 2008.03.24 0 0 10983
Olyan deja vu-m van... kb egy hónapja is itt tartottunk.

Szerintem alapvető tévedés, hogy ez a diéta megvonáson alapul. Sokkal inkább rendszerezésen. (többek közt ezért tartható be, és lássuk be, bár lehet, hogy van egészségesebb és hatékonyabb fogyókúra is, de ha macerás betartani, akkor nem sokat ér)
Négy nap alatt mindent megkap a szervezet,- amely történelmileg a tartalékolásra van berendezkedve, pl. ennek köszönhető a fenekem mérete:) Tehát ha nem jut egy napig husihoz van sajthoz, attól még nem fogja kétségbeesetten lebontani nehezen fölépített bicepszedet:) a vegetáriánusok sem izom nélküli roskatag kriplik... és az is biztos, hogy nem szóján élnek.

A arányok pedig több, mint két hónap tapasztalata alapján nekem egészségesebbnek tűnnek, mint a "normális" táplálkozás alatt, pedig nem a csipsz kólával típusba tartozom (ráadásul az elmúlt hét évben többnyire terhes voltam és/vagy szoptattam, vagyis még oda is figyeltem arra, mit eszem) Az biztos, hogy soha ennyi nyers és főtt zöldséget és gyümölcsöt nem ettem, ez tehát eleve nem egészségtelen. Az már csak plusz, hogy aki komolyan veszi, hogy fogyózik, az nem habos tortát zabál, hanem teljes kiőrlésű lisztből készült cuccot és müzlit. (ebben is van fehérje...)
Persze, a Húsvét hétfő kivétel. Hm.
Mennyire voltatok hősiesek?
Előzmény: kisnyussz (10982)