Bodzus Creative Commons License 2008.03.25 0 0 10990
hát ezt jól megkaptuk...
csak röviden: a párolt zöldség, a barnarizs és a teljes kiőrlésű gabona miért lenne szemét? Vagy a gyümölcs? Azért, mert három napig esszük? Vagy mert nem zsírtalan sonkából van? Azt te is elismerted, hogy ezek nagy részében van fehérje, ami lehet, hogy egy sportoló számára nem elég, de a diétázók többsége nem tör ilyen babérokra.
És itt jön be, hogy lehet ésszel csinálni a 90 napost: mint az előbb is írtam, nem habostortával, hanem teljes kiőrlkésű tésztafélével a szénhidrátnapon. És nem tejszínnel, hanem sovány sajtokkal a fehérjenapon. Még akkor is, ha a diéta engedi az édességet.
Amúgy, épp ettől betartható, mert engedi. Jól szabályozott kereteket ad, amiken belül viszonylagos szabadsággal megtervezheted a diétádat. Nem vagyunk egyformák. Nekem ötfős családra kell főznöm, nem tudnék betartani egy nagyon pontosan szabályozott és az egyéni igényeknek teret nem adó diétát, mert akkor magamnak külön kéne főzni. És kínlódnék, ha nem ehetnék néha nyugodtan keserűcsokit. Ugyanis emberből vagyok és nem gépből. Én azt remélem, ez a fogyókúra szépen át tud vezetni mondjuk a testkontrollos diéta irányába, ahogy Cicwarek is írta. Vagy valami más, hosszú távon is folytatható táplálkozáshoz.

Érdekes különben, hogy sokunk tapasztalatai és a te információid ennyire eltérnek egymástól.
Előzmény: kisnyussz (10989)