Bodzus Creative Commons License 2008.03.26 0 0 10995
Kisnyussz, nem bántottál meg, elhiszem, hogy jó szándékból írsz. Hogy mennyire van igazad, azt nem tudom ellenőrizni, nem értek hozzá, biztos van igazság abban, amit leírtál. De egyvalamit elfelejtesz, - vagy nem akarsz tudomást venni róla, - pedig volt már szó róla itt is.
A fogyókúrának csak egy része, és viszonylag kicsi, egyes vizsgálatok szerint 10 %-a az, hogy milyen módszert választ az ember, vagyis milyen arányban, mikor, hogy és mit eszik. A fogyókúra sikere legnagyobb részben az embertől függ, az elhatározástól, a hittől, hogy sikerülni fog és a kitartástól. Ezt rombolod bennünk akaratlanul is az írásaiddal. Sejtem, mire gondolsz:), de próbáld elfogadni, hogy ez így működik. Legalábbis nálam, aki pedig rémesen racionális vagyok, így működik. Mint ahogy a hízás is így működött.
Úgyhogy nem érdekelnek a glikogénraktárak, azt sem tudom, mik azok. Végig akarom csinálni ezt a diétát, mert tapasztalataim szerint elég hatékony, jól érzem magam közben, nem tapasztalatom azokat a káros hatásait, amiket leírtál, és, ami nagyon fontos, ezt a diétát nagyjából végig tudom csinálni, mert illik a lelkialkatomhoz és az életvitelemhez. Reményeim szerint ez alatt jóval tudatosabb lettem az evést illetően, és ha vége, akkor képes leszek a korábbinál egészségesebben táplálkozni.
Hát ennyi:)
Előzmény: kisnyussz (10994)