Törölt nick Creative Commons License 2008.03.26 0 0 11002
Aztán mi a francért kellene már bármit is megvonni magunktól ami jó. Inkább a mértékkel kellene törődni!
Nehogy már azzal jöjjünk, hogy együnk naponta csirkét meg zöldséget, meg zabáljunk meg mindenféle szintetikus vitamint és akkor aztán nagyon szépek és egészségesek leszünk. Na ne már! Ezt magad sem hiszed!!
A táplálkozás akkor egészséges, ha mindent eszel, de mértékkel, s akkor nem kell plusz szintetikus szarokat magadba tömni.
Az édesítőszerek hamis parancsokat adnak az agynak, szegény azt hiszi, hogy cukrot kapot, aztán meg sokkot kap., mert hoppon maradt. szerintem a mértékletes!!! cukorfogyasztás nem rosszabb mint a szintetikus úton előállított édesítők.
A vegák meg legyenek azok, de másokat hagyjanak már húst enni, ha az esik jól. Aztán a vega agylágyulást kap a fehérjehiánytól, a húsevő meg köszvényt a sok disznóhústól. aztán jól van. Egyszer élünk, s azt mindenkinek úgy kell tenni, ahogy az neki jó!!!!
Aztán itt a vége!
Bocs, de ez a 90 napos diéta mindíg kihozza belőlem az asszonyállatot, mert nagyon jól lehet vele fogyni az első körben és nagyon gyorsan is lehet visszahízni a leadott kilókat, megtoldva párral még plusz.:)
Nem Neked céloztam az egészet, csak általában!
Előzmény: kisnyussz (10989)