bacscat Creative Commons License 2008.03.26 0 0 11009
Nem, nem akarok izmosabb lenni egy áltagos nőnel, és nem akarok cérnaszállá fogyni sem:) Egyszerűen szeretnék egsézségesen táplálkozni, ez a diéta pedig csak úgy lehetséges ha sok zöldséget eszem. Nekem nagyon tetszik hogy a tojást salátával eszem és nem kenyérrel, hogy nemcsak spagettit eszem hanem zöldséges kínai tésztát. Szeretem hogy eszembe sem jutott volna diák léttemre brokkolit párolni mikor könnyebb a Mekiből hozni 2 sajtbureszt...

Szeretnék tudatosan élni ha fogyok ha nem. Könnyű a botból hazafelé péksütit venni ,mert azzal már nincs munka és egy fárasztó nap után csak meg kell enni...viszont ha elkezdi ezt a diétát az ember akkor csak érez valamiféle kötelesség tudatot hogy ne minden nap a legkönnyebben elérhető táplálékokat fogyassza, hanem azt amire "NAGYJÁBÓL" szüksége van a szervezetnek.

Ezt kellne megértenie a kedves hőbörgőknek hogy a diétát nem testépítők, meg nem modellek fogják választani hanem családanyák vagy diákok akiknek nem lustaságból nem jut ideje a kalóriák számolgatására hanem mert MÁSSAL is kell foglalkozniuk nem csak magukkal.(tudjátok :gyerek meg munka sőt tanulás).

Yamini még velem egyszerre haladsz? Holnap Gyüminap?+ edzés áááááá
Előzmény: Yamini (11008)