MBibi Creative Commons License 2008.04.04 0 0 11071
A gyümölcsleveshez összedaraboltam almát, meggyet, körtét, amikor már megpuhultak, kivettem egy edénybe belőle, és összeturmixoltam még egy banánnal, és vissza a lábasba, aztán egy decinyi növényi tejet (bioboltban lehet kapni, én a kávét is ezzel iszom 1 l kb 500 Ft, sajnos nem túl olcsó...) vagy növényi tejszínt hozzákeverek, hogy lágyítsa az ízt. Ja, és persze édesítő+szegfűszeg+fahéj. Melegen is, hidegen is fincsi. A sült gyümölcsök meg csak natúran be a sütőbe, egy kis fahéjat szoktam rájuk szórni, esetleg citrommal meglocsolni. A gyümölcscukor kijön belőlük sülés közben, és kissé karamellizált ízük lesz tőle. Én egy kicsit a szénhidrát nappal vagyok bajba, ti mit szerettek enni akkor?
Előzmény: Yamini (11069)