ferencdeli Creative Commons License 2008.04.07 0 0 144

Értem és elolvastam az előzőeket, csak azt nem értem miért gondolod, hogy ezzel plussz energiához jutsz. A víz felmelegítéséhez használt energiátvisszakaphatod, de mivel nyersz többet? Az erőművekben valóban a közelébe sem jutnak ennek a hőmérsékletnek a víz esetén. Ezt visszavonom! De az energianyereséget nem értem. A motorba jutatott víz növeli a motor hatásfokát ezért a vízbefecskendezés hasznosnak tűnik ráadásul a kibocsájtott szennyező gázok mennyisége is csökken. A henger falára lerakódott szennyeződés is eléghet, OK. De mégegyszer kérdezem mit értessz azon, hogy a keletkezett hidrogén gáz elég.

 

A második kérdésem: Miért beszélsz a víz plazma állapotáról, miközben azt mondod a víz szétesett alkotó elemeire hidrogénre és oxigénre, most akkor víz vagy sem?

 

Harmadik mi az a 2600C? Ekkora hőmérséklet jön létre? Vagy ennyi coulomb töltése van?

 

Most dühös vagy rám és azt hiszed kötözködöm....

Nem így van, én mindíg mondom a tanítványaimnak kérdezzenek olvasssanak alkossanak véleményt, majd ismét kérdezzenek....

 

Negyedik két hidrogén atom Héliummá egyesülésekor is hatalmas energia jön létre, de nem gondolom, hogy erről beszélsz! Akkor mit értessz azon, hogy a víz elég!

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (143)