AS_Pauly Creative Commons License 2008.04.11 0 0 11168
Sziasztok! Nem értem ezt a 90napos dolgot. Miért van megszabva az, hogy milyen nap után mi jön? Midenkinek nem működhet ugyanúgy az anyagcseréje. Családomban is csinálják(nő tagok), és paráznak állandóan, hogy jajaj, mert csirke helyett nem szabad mást enni(pulyka, vagy száraz disznóhús). Most pontosat nem tudok, de hasonlókon megy a para.

Ez az egész egy nagy kanyu szerintem. Eleve ha olyan ember csinálja, aki elhiszi hogy egy karácsonyi zabálás után lehet hízni 4-5kilót, vagy aki elhiszi hogy 2 napos evésdömping után lehet 2-3kilót, az kapásból nem ért hozzá. Egy kiló zsír(amiből ugye a hízás áll) 9000kcal. Ki lehet számolni, hogy egy 1500-2000kcalóriás alapanyagcsere mellett(ami azt jelenti, hogy meg sem mozdulunk 24órán át) mekkora pluszt kell bevinni ahhoz hogy 4-5kilókat hízzunk. 5 kiló 45.000kcal, elég intenzív zabálás kell hozzá, kb. 5 napon keresztül napi 11.000kcalóriát kell benyomni úgy, hogy meg sem mozdulunk, csak fekszünk. Amit hízásnak gondolnak sokan az csak a ki nem ürült táplálék és plusz vizmennyiség. Nem pedig zsír.

Ami 4-5kiló fogyás van a kezdeti időkben, az meg mind folyadékveszteség, és a belekben felhalmozódott cucc kiürülése. És kb. ezek után jön az abbahagyás nagy százalékban, ekkor kapcsol a szervezet vészüzemmódba, mert kiürült :). És itt jön be a kraft. A "mennyire akarok lefogyni".

Emberek! Fogyni igazán CSAK MOZGÁSSAL lehet, otthonüléssel nem, meg ilyen hókuszpókusszal. Én a tavalyi év folyamán 20kilót adtam le, ettem rendesen, de minden nap megvolt meló előtt az 1 óra edzés, utána meg a 2 óra edzés, hétvégén intenzív túrákkal.

Alakformálni, hogy a hátsó is jól nézzen ki a strandon, ZSÍrt (nem vizet) leadni csakis kőkemény mozgással lehet. Mégegyszer: 1kg zsír 9000kcal. Ezt csakis zsírégető pulzuszónában(akkor használódik csak zsírból energia) lehet a legnagyobb hatásfokkal leadni, és nagyon sok kitartás kell hozzá.

Gondoltam ezt leírom, mert súlycsökkentésre jó ez a nőklapja szintű "fogyókúra", pár liter víz kiürül ("fogyás") de a világon eddig aki lefogyott, az megmozdult, nemcsak kevesebb csokit evett gyümölcsnapon. Azt sem tudom ki az a félőrült, aki csokinapot meg gyümölcsnapot ír elő. Egy nap mindenféle fontos tápanyagot be kell vinni a szervezetbe, a sütibe, meg csokiba, meg csak gyümölcsben ezek nagyon nincsenek meg.

Ne a mérleget nézzétek, az kamu. Centivel mérjétek magatokat és méressetek testzsírszázalékot. Az az igazi fogyás.

Nem kötözkötésből írtam, csak az én környezetemben ez a 90nap nem igazán jött be, de futással, bringázással, mozgással már nem 1 barátom dobott le súlyos 10+ kilókat, és nekem is sikerült elkezdeni, 50kg súlyfeleslegből már csak 20 van. És csökken :) És minden nap eszek húst, meg zöldséget, meg gyümölcsöt, meg csokit is meg mindent.

Ez az én 1 napos programom, haha, minden nap újra kell kezdeni :))))

Mindenkinek sok sikert és kitartást.