Yamini Creative Commons License 2008.04.23 0 0 11295
Húúú merész ötlet! :DD
Mármint rávenni :)
Amúgy én már láttam tv-ben férfi hastáncost, sőt hastánc oktatót. Persze hogy ő melyik nőiességét fejezi ki az már más téma :)

Én csak laza latin táncra majd salsára próbáltam a párom rávenni először OTTHON, de arra se volt hajlandó. :( Évente próbálkozom nála kb. A salsát azért hagytam abba, mert nem akartam mással úúúúgy táncolni, ahogy a salsában lehet és kell...mert az úgy jó. :D Nem is ő volt féltékeny, hanem nekem esett rosszul...pedig még csak kezdő csoport voltunk:D


Ühüm, a kínaiak használják a rizstésztát, általában a csomagolása is kínai:D
Én még régebben vettem ilyet a culinarisban, akkor főztem belőle vmi kínait, és a csomagoláson az volt hogy a tésztát nem kell szó szerint megfőzni, hanem az elkészült forró kajába kell dobni, gázt lezárni és átfő. Hm. Ha jól emlékszem akkor párszor alágyújtottam, hogy legyen gőz amiben átpuhulhat:) De az ízével semmi gond nem volt. (Vagy csak elnyomta a kínai?:)) )

Ma azt találtam ki hogy wok-os zöldségkeverékre teszek ötfűszert, tejszínt, tésztával összekeverem és bedugom sütőbe kicsit átpirítani. Aztán majd főzés közben meglátom mi lesz belőle, igazán csak akkor derül ki :)
Előzmény: bacscat (11294)